Zoeterwoude

Zoeterwoude

Landelijk wonen aan de rand van Leiden

Het mooie Zoeterwoude bestaat uit Zoeterwoude-Dorp en Zoeterwoude-Rijndijk en ligt ten zuiden van Leiden. Zoeterwoude kenmerkt zich door leuke en kindvriendelijke wijken. Het ligt in een landelijk gebied met veel natuur, weilanden en prachtige vergezichten. Onze makelaar Jimmy van Delft woont zelf ook in deze omgeving en laat u graag kennismaken met de landelijke charme van Zoeterwoude.

Rustige, landelijke omgeving

Dorps, kindvriendelijk, weids, rustig, sociaal en betrokken zijn mooie woorden om Zoeterwoude te omschrijven. U woont er in de rustige, landelijke omgeving van het Groene Hart. Het dorp ligt op slechts 15 minuten fietsen van Leiden waardoor u snel in het centrum bent voor een gezellig drankje of een bezoekje aan de zaterdagmarkt.

Goede bereikbaarheid

Ook watersportliefhebbers halen in Zoeterwoude hun hart op. Via de Oude Rijn bent u met uw sloep zo op de grote plassen in de omgeving of vaart u over de grachten door het oude centrum van Leiden. Door de ligging dichtbij de verschillende uitvalswegen zoals de A4, bent u snel in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Met Leiden op fietsafstand is Zoeterwoude een ideale plek om te wonen.

Veel faciliteiten

Midden in Zoeterwoude-Rijndijk ligt de St. Bernardusschool. In Zoeterwoude-Dorp is Basisschool Het Avontuur gevestigd. Hier is ook het lokale kinderdagverblijf en de bibliotheek. Dichtbij huis kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. In Zoeterwoude-Rijndijk vindt u de MCD supermarkt, met een uitgebreid assortiment. Een Jumbo en een Kruitvat vindt u in Zoeterwoude-Dorp.

Ook voor sporters

Wandelaars en fietsers genieten van de weilanden in de polders rondom Zoeterwoude. Maar ook intensievere sporters komen volop aan hun trekken. Zo biedt Sporthal de Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk veel mogelijkheden om binnen te sporten. Dit is tevens de thuisbasis van Tennisclub Meerburg. Aan de rand van Zoeterwoude-Rijndijk ligt het nieuwe voetbalterrein van VV Meerburg. Dit is makkelijk bereikbaar met de fiets. VVSJZ is de voetbalclub van Zoeterwoude-Dorp. Tennis wordt gespeeld bij de Zoeterwoudse Tennisclub. In de Klaverhal kunt u onder andere terecht voor gymnastiek, badminton, tafeltennis, volleybal en zaalvoetbal. Alle sportclubs staan garant voor de sociale contacten in het dorp.

Uw makelaar voor Zoeterwoude

Jimmy van Delft is onze gespecialiseerde makelaar in Zoeterwoude. Jimmy: “Door aanwezig te zijn in mijn wijk weet ik wat er speelt en sta ik dichtbij de mensen. Ik ken dit gebied door en door. Het spreekt voor zich dat ik precies begrijp welke behoeften klanten hebben die op zoek zijn naar een woning in Zoeterwoude.” Maak kennis met Jimmy van Delft, wijkmakelaar voor Zoeterwoude.

Terug naar de Makelaars van Zoeterwoude

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Zoeterwoude? Maak dan een afspraak met onze makelaar Jimmy van Delft. In een oriënterend gesprek komt u alle te weten over onze makelaarsdiensten. Bel of WhatsApp 0654791040 of e-mail naar jimmyvandelft@remax.nl

Naar boven